Stöd, hälsa och trygghet

Viktiga förutsättningar för lärande och god utveckling är att känna trygghet, tillhörighet och välmående.

Maskrosor på skolgård

Stöd, hälsa och trygghet

En viktig del i vårt uppdrag är att främja ett tryggt klimat och erbjuda barnen den hjälp och det stöd de behöver för att må bra i skolan och klara av skolarbetet.

Ett övergripande mål är att alla ska uppleva att de lyckas och känna en tilltro till sin egen förmåga. Som hjälp för oss i arbetet finns planer och rutiner att följa i olika sammanhang, men en grundläggande insats görs varje dag i det dagliga mötet med barnen där vi i första hand är närvarande medmänniskor.

Barn på bänk

• Senast uppdaterad 16 maj 2016